|
![]() |
|
CYTAT @ HIV Napisz w necie że zbierasz kasę na ratowanie pingwinów grenlandzkich. ![]() Że musisz kupić łódkę,załadować dorszem bałtyckim i je tam dokarmiać. Może znajdzie się jakiś frajer który zapłaci za twoją Mission imposslible. ![]() Oglądałem kreskówkę"Pingwiny z Madagaskaru".Kreskówkę-taka animacji,jeśli nie łapiesz bazy. ![]() Wiem że pingwiny żyją oprócz Antarktyki w afrykańskim RPA. I teraz sedno sprawy! Jak znajdziesz jakiegoś pingwina na Grenlandii,a nie będzie z "chowu" ściółkowego tylko z wolnego wybiegu,dam ci stówę. ![]() I flaszkę postawię. ![]() Twoja zbiórka na chore dziecko nie przejdzie. ![]() Jesteś stary cap i leń.Roszczeniowiec,a że chory-trudno. ![]() Na zwierzęta też nic nie dostaniesz,bo capy nie podlegają ochronie gatunkowej. ![]() Na początek- idź do roboty. ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
Dołączył: 28 Sie 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT Czy ktokolwiek wpłacił chociaż złotówkę na to konto? CYTAT @ HIV Wysłany: 29 Sty 2023r. 23:07 CYTAT Minęła 23:00 1. Dziękuję użytkownikom forum za hojne wsparcie wysyłane na moje konto bankowe: 52 9096 0004 3001 0078 3945 0002 Bank Spółdzielczy w Jarosławiu Dzięki temu możecie śledzić w tym temacie zawsze najnowsze doniesienia wprost z linii frontu. Temat zebrał już około 85 000 wyświetleń (w ciągu 7 miesięcy). ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Temat zebrał już około 85 000 wyświetleń (w ciągu 7 miesięcy). ![]() ![]() ![]() Są dwie opcje. ![]() Pierwsza- Sam "nabija"ołpeny"-otwarcia. ![]() Druga-Ordynator z Tworek sprawdza konto pacjenta... ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
@ stalowe |
|
|
![]() |
|
Dzień Dobry. |
|
|
![]() |
|
CYTAT @ stalowe Jedną z osób które"obiecały"kasę,byłem z pewnością Ja. ![]() Nie jestem na tyle popierdolony, aby taką "obietnicę'spełnić. ![]() KACOR też ci darmozjadzie obiecuje. To pewnie ten "drugi"z LISTY. ![]() W takim razie,skargę nierobie z Szówska,pisz na Żoliborz,a na mnie, na przysłowiowy"Berdyczów".. ![]() Twoja"poczytność"wpisów,nijak nie ma się do poczytalności psychicznej. ![]() PS.Ilość otwarć twoich wpisów świadczy o tym,że lekarze sprawdzają twój stan psychiczny. ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
Dzień Dobry. |
|
|
![]() |
|
Nasi przodkowie mówili:
Kto ma ręce do pracy ten się naje kołaczy. Jeszcze by tu pasowało: Komu praca kłopotem, ojoj! będzie wołał potem. Powinna być temu płaca, za którą podjęta praca. |
|
|
![]() |
|
@ administrator |
|
|
![]() |
|
CYTAT
Nie ma pracy ?? Chyba dla tych którzy nie chcą jej znaleźć. W stalowej nawet powstał "pośredniak" dla obcokrajowców. Ludzie z innych kontynentów bez znajomości języków prace u nas znajdują a Ty piszesz że pracy nie ma ?? Nawet na tym portalu w banerach pracę oferują. Jak jest w Niderlandach to kupuj bilet i w drogę na co czekasz? Ile lat już masz przepracowanych ? Co robisz całymi dniami ? |
|
|
![]() |
|
@ administrator |
|
|
![]() |
|
Nie pierdziel tu o jakiś Niderlandach.
Normalny człowiek pisze sobie CV i roznosi po firmach. Nie liczy na żadne pośredniaki. Tobie się nawet d..y ruszyć nie chce. Czekasz aż ci na tacy pracę przyniosą? Pewnie najlepiej taką żebyś z łóżka nie musiał wychodzić. Nic nie robisz żeby znaleźć zatrudnienie tylko żebrasz tu na forum i o jałmużnę prosisz. Potrafisz tylko narzekać. Prezentujesz się tu jako zwykły nędzarz i nieudacznik. Idź pod sklep tam może znajdziesz kolegów swojego pokroju. Bo to co tu wypisujesz staje się już żałosne. |
|
Dołączył: 28 Kwie 2013r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
A nie zauważyliście że ona ma niezła bekę z tego i z tych co mu odpisują
|
|
|
![]() |
|
CYTAT A nie zauważyliście że ona ma niezła bekę z tego i z tych co mu odpisują Zauważyłem. ![]() Beka,a właściwie szambiara, dopiero z nim będzie jechać,a on już ma 'szlachecki'tytuł... szambelana. ![]() Tomciu płynie netowo jak gówno w Wiśle,a jeszcze nie wywaliło w STW szamba do Sanu. ![]() Używam tego"netowego zombiaka',w chwilach wolnych,aby się"uchachać", kiedy czekam na info związane z moją prywatną pracą. ![]() To typowy"gówniak". ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
Dobry Wieczór. |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT A nie zauważyliście że ona ma niezła bekę z tego i z tych co mu odpisują Zauważyłem. ![]() Beka,a właściwie szambiara, dopiero z nim będzie jechać,a on już ma 'szlachecki'tytuł... szambelana. ![]() Tomciu płynie netowo jak gówno w Wiśle,a jeszcze nie wywaliło w STW szamba do Sanu. ![]() Używam tego"netowego zombiaka',w chwilach wolnych,aby się"uchachać", kiedy czekam na info związane z moją prywatną pracą. ![]() To typowy"gówniak". ![]() Gówno zauważyłeś frędzlu, ty jesteś pierwszy co z nim dyskutuje. To twój poziom idioto. |
|
|
![]() |
|
CYTAT [cytat][ Gówno zauważyłeś frędzlu, ty jesteś pierwszy co z nim dyskutuje. To twój poziom idioto. Z tobą też dyskutuję małpi dyndzlu ![]() ![]() Jak widzisz potrafię pomagać nawet tym,którzy są na dnie. ![]() Jeśli tego nie zauważyłeś,popatrz do góry. ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
Deklu
![]() Pozwoliłem sam sobie wydać polecenie, udzielenia informacji z frontu na Ukrainie. ![]() Nie musisz się"produkować". ![]() W ciągu ostatniej doby kacapy stracili 610 żołnierzy. ![]() Siły ukraińskie zniszczyły m.in. 13 czołgów, 22 drony, 26 rakiet, 31 systemów artyleryjskich oraz 23 inne pojazdy. ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT [cytat][ Gówno zauważyłeś frędzlu, ty jesteś pierwszy co z nim dyskutuje. To twój poziom idioto. Z tobą też dyskutuję małpi dyndzlu ![]() ![]() Jak widzisz potrafię pomagać nawet tym,którzy są na dnie. ![]() Jeśli tego nie zauważyłeś,popatrz do góry. ![]() Nie pier****. To się nie nawet nie chce kleić, co ty tam napisałeś wyżej. |
|
|
![]() |
|
CYTAT Nie pier****. To się nie nawet nie chce kleić, co ty tam napisałeś wyżej. Powiem tak-Po tej twojej kretyńskiej odpowiedzi, nie rozumiem sensu mojego pytania. ![]() Porażka edukacyjna twoich nauczycieli,skoro "łopatologicznie tłumaczyłem",a ty nic nie kumasz. ![]() Usmarkałeś się i uważasz że to klej? ![]() Pewnie swoje gile zjadasz,bo głupoty gadasz. ![]() Napiję się tequili za zdrowie twojego lekarza,frędzlu.Pewnie cierpi. ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
Dzień Dobry. |
|
|
![]() |
|
Dzień dobry Państwu.
![]() Ja się osobiście przyznaje że nie wchodzę tu z zamiarem przeczytania informacji co się dzieje na froncie, interesuje mnie tylko co ten [cenzura] nowego wymyślił. Ogólnie autora mam w głębokim poważaniu tak jak on innych. ![]() |
|
|
![]() |
|
Dobry Wieczór. |
|
|
![]() |
|
Dzień Dobry. |
|
|