|
![]() |
|
tak, pracują u brata a brat za robotą lata
https://img5.dmty.pl//uploads/201511/1448366582_pi03yt_600.jpg |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
https://img5.dmty.pl//uploads/201511/1448366582_pi03yt_600.jpg |
|
|
![]() |
|
@ starsky |
|
|
![]() |
|
CYTAT @ starsky Są na emeryturach i utrzymują bezrobotnego syna? Musi być ciężko. Tak z ciekawości, nie pomyślałeś o podjęciu jakiejś pracy aby im pomóc? Jakiejkolwiek, choćby tymczasowo jako ochroniarz za minimalną krajową? Przyjmują w zasadzie każdego. Wystarczy chęć do pracy. |
|
|
![]() |
|
1. @ starsky |
|
|
![]() |
|
Praca w takiej sytuacji (dorobek) przy obecnych pisowskich cenach to niewolnictwo.
Lepiej już siedzieć na zasiłku albo prywatyzować (jak te mendy z PiSu). Dlatego proponuję zmienić temat na "wieści z frontu w Szuwsku." socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
![]() |
|
CYTAT [justify]1. @ starsky Dlatego podaję tutaj numer mojego konta bankowego - żeby czytelnicy forum mogli mnie wspierać. Zapraszam do wysyłania przelewów. Nie odpowidziałeś na moje pytanie - dlaczego nie podejmiesz jakiejkolwiek pracy, choćby tymczasowo? Najniższa krajowa to chyba lepsze niż siedzenie na garnuszku u rodziców i żebranie o datki na forum. Dla zdrowego i sprawnego chłopa któremu nie chce się pracować. |
|
|
![]() |
|
@ starsky |
|
Dołączył: 28 Sie 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
Dobry Wieczór. |
|
|
![]() |
|
Tomaszu, znasz się na różnych rodzajach broni. A co o tym sądzisz?
https://youtu(...)w1jsKjwn A tu dalszy ciąg https://youtu(...)u0alhJ-D |
|
|
![]() |
|
@ HIV |
|
|
![]() |
|
Dobry Wieczór. |
|
|
![]() |
|
CYTAT Ciekawy jestem, z czego on będzie żył gdy zabraknie rodziców? Ma otwór gębowy i w ten sposób posiada umiejętność wchłaniania pokarmu. ![]() Wysokokaloryczne posiłki po zrobieniu komuś l..da. ![]() Co do zakwaterowania,to w STW planują budowę nowego mostu. ![]() Postawi sobie pod nim dom z płyt, nie karton-gips,tylko sam karton po lodówce. Ze śmietnika wygrzebie gazety i codziennie będzie miał świeżą... pościel. ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
Dostanie rentę rodzinną po rodzicach.
|
|
|
![]() |
|
Będzie składał wniosek o zasiłek socjalny na żywność, na rachunki, na nowe jeansy, na Pepsi 2l, na ogrzewanie, na remont domu po babci, na nowy rower, na komputer itp itd...
|
|
Dołączył: 28 Sie 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
https://kobieta.wp.pl/mieszkaja-katem-u-rodzicow-i-nie-placa-nawet-nie-wiedza-ze-lamia-prawo-6962751691897600a
Nasz złodziej portfeli pewnie tu też łamie prawo. |
|
|
![]() |
|
Dobry Wieczór. |
|
|
![]() |
|
CYTAT Ma otwór gębowy i w ten sposób posiada umiejętność wchłaniania pokarmu. ![]() Wysokokaloryczne posiłki po zrobieniu komuś l..da. ![]() Co do zakwaterowania,to w STW planują budowę nowego mostu. ![]() Postawi sobie pod nim dom z płyt, nie karton-gips,tylko sam karton po lodówce. Ze śmietnika wygrzebie gazety i codziennie będzie miał świeżą... pościel. ![]() ty sobie radzisz to i on sobie poradzi ![]() |
|
|
![]() |
|
Według najnowszych informacji, Rosja przygotowuje się do przeprowadzenia testowego wybuchu jądrowego o mocy do 550 kiloton. |
|
|
![]() |
|
CYTAT [cytat] Ma otwór gębowy i w ten sposób posiada umiejętność wchłaniania pokarmu. ![]() Wysokokaloryczne posiłki po zrobieniu komuś l..da. ![]() ty sobie radzisz to i on sobie poradzi ![]() Ja robię np.zakupy w Biedrze i po odpowiedniej obróbce,wpyer@lam,bo głodny albo spragniony jestem. ![]() Co kupuję-moja sprawa. ![]() A to co robisz z "nadmiarem swojego pewnego płynu",z kim się nim dzielisz,mnie nie interesuje. ![]() Róbcie sobie lody,nawet "smakowe"(kakaowe),ale mnie to ... ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
CYTAT P.S. Zachęcam do wysyłania przelewów na numer mojego konta bankowego. Np. 10 złotych z dopiskiem "Na Pepsi 2 litry".[/justify] A posiadasz zgodę na prowadzenie zbiórki? ![]() Brak sprawia,że możesz być udupiony. ![]() Wystarczy list za 5 zł do skarbówki. Ciekawy jestem czy otrzymane 10 zł.zgłosisz w rozliczeniu rocznym i że było to od osoby obcej? ![]() Wartość przelewu mniej istotna,w przeciwieństwie do ukrycia tego faktu. W maju powiem-Tomasiu -SPRAWDZAM! ![]() PS.Na przelewie zrobię dopisek-"Za obciągnięcie druta z połykiem". ![]() Pasuje? SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
Moją zgodę posiada. Wystarczy.
![]() socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
![]() |
|
Dzień Dobry. |
|
|
![]() |
|
CYTAT Moją zgodę posiada. Wystarczy. ![]() Zgoda pedała się nie liczy. |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT Moją zgodę posiada. Wystarczy. ![]() Zgoda pedała się nie liczy. ![]() ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|