|
![]() |
|
Chciałbym zapytać bo dawno mnie tu nie było. Gdzie w Stalowej Woli można się obecnie wybrać żeby posiedzieć, posłuchać muzyki ewentualnie trochę potańczyć. Czy istnieją takie lokale, w których muzyka nie ogłusza gdy się siedzi, jest wygodne siedzonko i żeby jeszcze można było coś niecoś tam zjeść. No i coś się w nich dzieje.
|
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
Mam nadzieję, że nie!!!!dość chuligaństwa!!!a niestety zawsze z tym to jest zwiazane!!!!ponadto taka głosna sieka zle działa na mózg,no i ten wszechobecny dym tytoniowy...o nie, takim atrakcjom mówimy nie!
|
|
|
![]() |
|
Grand na Edukacji, RST w Mostostalu, Fanaberia w Mostostalu (tam w czwartki albo piątki muzyka na żywo). Dodatkowo fajnie można spędzić czas w Chyba to Tu w Arce- mają planszówki do wypożyczenia
|
|
|
![]() |
|
CYTAT Mam nadzieję, że nie!!!!dość chuligaństwa!!!a niestety zawsze z tym to jest zwiazane!!!!ponadto taka głosna sieka zle działa na mózg,no i ten wszechobecny dym tytoniowy...o nie, takim atrakcjom mówimy nie! tobie juz widac ze zaszkodziło. |
|
|
![]() |
|
CYTAT Grand na Edukacji, RST w Mostostalu, Fanaberia w Mostostalu (tam w czwartki albo piątki muzyka na żywo). Dodatkowo fajnie można spędzić czas w Chyba to Tu w Arce- mają planszówki do wypożyczenia do RST się idzie jak się nie szanuje swojego uzębienia lub jeśli nie chce się płacić stomatologowi za usunięcie ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Chyba To Tu, Fanaberia i Retro Pub. Na resztę szkoda czasu i życia. Nie tylko Mielno, niszczy każdego. Serio.
|
|