| 
                  Posty: 163 Dołączył: 19 Cze 2007r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia:  20% | |
|   | |
| 
      Jestem z Was dumny #stalowawola #podkarpacie i #polska za zbiórkę dla #ukraina w https://zrzutka.pl/bayraktar
       | |
| 
                  Posty: 732 Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
|  | |
| 
                  Posty: 165 Dołączył: 23 Lut 2010r. Skąd: Ostrzeżenia:  40% | |
|   | |
| 
      Ludzie co się z wami dzieje.Zrzutka na coś co będzie zabijało ludzi?
       | |
| 
                  Posty: 8453 Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia:  100% | |
|   | |
| 
      Ten dron nie będzie atakował cywili tylko żołnierzy, którzy zaatakowali wolny kraj. Ja nie widzę problemu w eksterminacji agresora, mordującego cywili.
       Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser | |
| 
                  Posty: 690 Dołączył: 9 Paź 2014r. Skąd: Ostrzeżenia:  40% | |
|   | |
| 
      Dam dobrą radę   nie wlaczajcie dziennikow telewizyjnych  bo tam   ciągle ten sam temat wojna w Ukrainie.Ja od dawna  nie oglądam i mam spokój.A jak  ukrainiec zaczepiał mnie żeby mu dać zlotowkę na armię ukrainską to odmowiłem.Pewnie  jest codziennie i żebra na Rynku w Krakowie.Nie bądzmy solidarni z Ukrainą bo  to nie nasza wojna ,operacja specjalna ....Rząd solidarny jest z Ukrą  i przez to   teraz nie można kupić węgla z Rosji.
       | |
| 
                  Posty: 388 Dołączył: 9 Wrz 2009r. Skąd: RST-LU Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
| CYTAT Dam dobrą radę   nie wlaczajcie dziennikow telewizyjnych  bo tam   ciągle ten sam temat wojna w Ukrainie.Ja od dawna  nie oglądam i mam spokój.A jak  ukrainiec zaczepiał mnie żeby mu dać zlotowkę na armię ukrainską to odmowiłem.Pewnie  jest codziennie i żebra na Rynku w Krakowie.Nie bądzmy solidarni z Ukrainą bo  to nie nasza wojna ,operacja specjalna ....Rząd solidarny jest z Ukrą  i przez to   teraz nie można kupić węgla z Rosji. w 100% zgadzam sie z Tobą , ukraińscy oligarchowie powinni finansować te wojnę w końcu uwłaszczyli sie na ukraińskim majątku narodowym, to nie nasza wojna !!! ukraina walczy za siebie nie za nas ! | |
| 
                  Posty: 86 Dołączył: 30 Lis 2011r. Skąd: Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
| 
      Wpłaciłem kasę i mam nadzieję że zginie kilku kacapów
       | |
| 
                  Posty: 1578 Dołączył: 22 Lut 2013r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
| CYTAT [cytat] to nie nasza wojna !!! ukraina walczy za siebie nie za nas ! nie wiesz co piszesz, nic nie rozumiesz, szkoda czasu żeby ci tłumaczyć | |
| 
                  Posty: 74 Dołączył: 5 Sie 2019r. Skąd: Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
| 
      ciekawe jak długo im posłuży    | |
| 
                  Posty: 163 Dołączył: 19 Cze 2007r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia:  20% | |
|   | |
| 
      Firma Baykar oficjalnie zadeklarowała, że "polski" dron dla Ukrainy zostanie jej przekazany za darmo, a zebrane podczas zbiórki pieniądze mają trafić do ukraińskich organizacji humanitarnych.
       | |
| 
                  Posty: 1238 Dołączył: 9 Gru 2020r. Skąd: Ostrzeżenia:  40% | |
|   | |
| CYTAT Firma Baykar oficjalnie zadeklarowała, że "polski" dron dla Ukrainy zostanie jej przekazany za darmo, a zebrane podczas zbiórki pieniądze mają trafić do ukraińskich organizacji humanitarnych. No i gra. Własnie Polacy, conajmniej 10% kasy wpompowali w czyjeś polsko-ukraińskie, prywatne kieszenie. | |
| 
                  Posty: 2494 Dołączył: 9 Sty 2011r. Skąd: Konto zawieszone | |
|   | |
|  | |
| 
                  Posty: 388 Dołączył: 9 Wrz 2009r. Skąd: RST-LU Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
| CYTAT CYTAT [cytat] to nie nasza wojna !!! ukraina walczy za siebie nie za nas ! nie wiesz co piszesz, nic nie rozumiesz, szkoda czasu żeby ci tłumaczyć znalazł sie kur.. następny zryty beret co udaje , że coś rozumie... oświeć mnie ! | |