Dołączył: 22 Lut 2013r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Lech Wałęsa: Jestem za tym, żeby zorganizowanie Europy powierzyć Niemcom, No comment.
|
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
Unia Europejska jest konfederacją, a nie federacją. |
|
|
![]() |
|
CYTAT Lech Wałęsa: Jestem za tym, żeby zorganizowanie Europy powierzyć Niemcom, No comment. Kim jest Wałęsa. ![]() Nie znam człowieka. ![]() Kiedyś,coś słyszałem o spawaczu ze stoczni,którego SB łodzią transportowało do Gdańska,a potem "podsadzili"mu dupę,aby "przeskoczył mur. ![]() Ale to był TW'Bolek"! ![]() U mnie po ulicy jakiś menel się "wałęsa",ale chyba to nie ten z Gdańska? ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT Lech Wałęsa: Jestem za tym, żeby zorganizowanie Europy powierzyć Niemcom, No comment. Kim jest Wałęsa. ![]() Nie znam człowieka. ![]() Kiedyś,coś słyszałem o spawaczu ze stoczni,którego SB łodzią transportowało do Gdańska,a potem "podsadzili"mu dupę,aby "przeskoczył mur. ![]() Ale to był TW'Bolek"! ![]() U mnie po ulicy jakiś menel się "wałęsa",ale chyba to nie ten z Gdańska? ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT [cytat] Jak na człowieka którego nie znasz to znasz bardzo dużo szczegółów z jego życia ![]() Szczególnie te,których "Bolek" nie pamięta. ![]() Chcem czy nie chcem,ale muszem... ![]() Tego obdartusa,menela, co się szlaja po ulicy, nie znam.Może to ktoś z Szówska? ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT [cytat] Jak na człowieka którego nie znasz to znasz bardzo dużo szczegółów z jego życia ![]() Szczególnie te,których "Bolek" nie pamięta. ![]() Chcem czy nie chcem,ale muszem... ![]() Tego obdartusa,menela, co się szlaja po ulicy, nie znam.Może to ktoś z Szówska? ![]() Jusek żałosny pajacu, zamilcz |
|
|
![]() |
|
CYTAT Jusek żałosny pajacu, zamilcz @Neptusiu ![]() Na twoim pogrzebie będę milczał,a nawet łzę uronię.. ![]() Łzę,sztuk jeden. ![]() Bo jak zginął Król Lew z filmu Disney'a,też płakałem i też ze śmiechu! ![]() Bo ja taki uczuciowy jestem. ![]() Niedługo będę "brechtał",jak ciebie zakopią na"komunalnym",po tym jak ci w wyniku stresu",żyłka" w dupie pęknie!!! ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
Dołączył: 28 Sie 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT Lech Wałęsa: Jestem za tym, żeby zorganizowanie Europy powierzyć Niemcom, No comment. To tak jak 90% naszej opozycji. |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT Jusek żałosny pajacu, zamilcz @Neptusiu ![]() Na twoim pogrzebie będę milczał,a nawet łzę uronię.. ![]() Łzę,sztuk jeden. ![]() Bo jak zginął Król Lew z filmu Disney'a,też płakałem i też ze śmiechu! ![]() Bo ja taki uczuciowy jestem. ![]() Niedługo będę "brechtał",jak ciebie zakopią na"komunalnym",po tym jak ci w wyniku stresu",żyłka" w dupie pęknie!!! ![]() Wyciag penisa z gęby jak do mnie mówisz ![]() |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Głodnemu chleb na myśli. To musi być kolejne wcielenie stolca.
Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
CYTAT Głodnemu chleb na myśli. To musi być kolejne wcielenie stolca. Wyciąg penisa z gęby juska. ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT Głodnemu chleb na myśli. To musi być kolejne wcielenie stolca. Wyciąg penisa z gęby juska. ![]() @Neptusiu ![]() Dla ciebie tamponie,to jestem Pan @jusek. ![]() Po drugie-Gębę to masz ty,lachociągu. ![]() To że jako głodny smarujesz chleb stolcem-twoja sprawa. ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
Jusek-ty znasz tylko TW-Balbina chyba jesteś starym kawalerem
|
|
|
![]() |
|
![]() CYTAT Jusek-ty znasz tylko TW-Balbina chyba jesteś starym kawalerem Kto jest-co to jest ,TW- Balbina ? ![]() Można być żonatą"ciotą,ale tez np.aktywnym kawalerem. ![]() Jak tam u ciebie,biblijny Onanie? ![]() Poczytaj co robił. ![]() Patrz np.na prezesa Jarka,ksywka"ciasna szparka". ![]() Jest bardzo, bardzo pociągający. ![]() Mnie też pociaga. ![]() Na wymioty... ![]() Przebija go jednak zdecydowanie panna Pa....łowicz. ![]() Ciebie nie znam,ale koziołku Matołku,gdzie indziej szukaj swojego"pacanowa". ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
Dołączył: 11 Lis 2012r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
O Wałęsie prawdy dowiemy się po jego śmierci.
|
|
|
![]() |
|
jak ktoś się bolkiem urodził, to bolkiem... żadne niemcy tego nie zmienią.
|
|