|
![]() |
|
Witam wiecie które kebaby beda otwarte w świeta
![]() ![]() ![]() |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
Naprawdę codziennie się żywisz kebabami, że w święta tez musisz? ja do pracy biorę kanapki, nie zamawiamy codziennie w pracy jedzenia na mieście...
Poza tym jak codziennie jesz kebaby, to podczas realizacji zamówienia wystarczy spytać. |
|
|
![]() |
|
A co z sylwestrem? Nie każdy ma wolne.
|
|
|
![]() |
|
A nowy rok , które otwarte ??
![]() |
|
Dołączył: 11 Lis 2012r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Wychodzi na to że ciebie w każde święta wykorzystują.
|
|
|
![]() |
|
a w 24 grudnia ale 2037roku?? po co podbijać reklamę muslimowi??
|
|
Dołączył: 28 Sie 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Zmień pracę, najlepiej zatrudnij się w kebabie. Jeden problem będziesz miał z głowy.
|
|
|
![]() |
|
Wtedy to już nie będzie takie same
|
|
|
![]() |
|
CYTAT Witam wiecie które kebaby beda otwarte w świeta ![]() ![]() ![]() Jak sie otwiera kebaba? ![]() Szlifierka?Ruski klucz czyli młotek plus przecinak? ![]() Drzwi i kłódki-żaden problem. A może granatnikiem komendanta policji? ![]() Na poważniej. ![]() Wiesz ile zajmuje zrobienie tego typu żarcia? ![]() Niewiele dłużej niż czytanie tego CAŁEGO tematu na SM. ![]() Kotlet,buła plus dodatki,mikrofala i... ta dam.ta dam,kebaba mam! Nie dziękuj.Ja nie Geslerka. ![]() U niej w W-wie taki szajs kosztuje podobno(w wersji dla ubogich)ponad 60 zyli. ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
Dołączył: 20 Lis 2009r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Taki temat na forum stalowemiasto to już taki przedświąteczny klasyk, oznacza zbliżające się święta
![]() To tak jak Kevin w Tv. |
|
|
![]() |
|
PILNE !!!
Ktory jutro otwarty ??? ![]() ![]() |
|
Dołączył: 28 Sie 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
A unimet jutro otwarty ?
|
|
Dołączył: 28 Kwie 2013r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Wszystkie są zamknięte. Dopiero 27 otwierają z wielką pompą
|
|
|
![]() |
|
a ja jutro rozpoczynam remont... zaczynam od kucia... także, wszystkiego najlepszego w słuchaniu udarów!
|
|
|
![]() |
|
|
|
Dołączył: 22 Lut 2013r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
niedokończone to zdanie herbatko. Do szkoły było pod górkę?
|
|
|
![]() |
|
Hajati otwarte 24 25 26
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Dołączył: 28 Kwie 2013r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Już wiadomo od kogo jesteś.
|
|
Dołączył: 5 Lip 2017r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT Naprawdę codziennie się żywisz kebabami, że w święta tez musisz? ja do pracy biorę kanapki, nie zamawiamy codziennie w pracy jedzenia na mieście... TO CHYBA WYNAJĘTY PRZEZ ARABA SŁUP REKLAMUJĄCY KEBABY TEN CAŁY SKORPIOON
Poza tym jak codziennie jesz kebaby, to podczas realizacji zamówienia wystarczy spytać. Kocham Jedrule i jego kulture |
|
Dołączył: 5 Lip 2017r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT Kocham Jedrule i jego kulture |
|
|
![]() |
|
CYTAT Już wiadomo od kogo jesteś. Nieważne która kebabcia otwarta. ![]() Mam brechę i szlifierkę,czyli "wejściówka" nawet do skarbca NBP. ![]() Jestem Kwinto. Gram Vabank ![]() -------- Zapytam głupio-Czy nie można ot tak,raz w roku,w domciu tradycyjnie nażreć się? ![]() Tak zwane "korpo",zryło wam "berety i czapki",tak bardzo,że nie wiecie jak żyć normalnie?. ![]() Istnieje taka instytucja jak WŁASNY DOM LUB MIESZKANIE ! ![]() Nażreć się i nayeb@ć we własnej chacie? ![]() Wesołych Swiąt i takie tam. ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
CYTAT a ja jutro rozpoczynam remont... zaczynam od kucia... także, wszystkiego najlepszego w słuchaniu udarów! ![]() Kwintesencja tego, co lubię!!! ![]() Młot udarowy,wiertarka,szlifierka ... ![]() START godz.06.01.THE END 21.59. ![]() Napierdalać co 15 minut,przez ...jedną minutę. Nie pośpią. ![]() ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
https://img5.dmty.pl//uploads/201511/1448366582_pi03yt_600.jpg |
|