NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »
«« « ... 156 157 158 159
Wszystko o POKO, Stary temat nie przyjmuje nowych wpisów
Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 8 Maja 2025r. 12:29  
Piotrowicz, jak każdy były PZPR-owiec powinien zostać wywalony.

Info z Niezależnej umiechumiech

" Ustalenia TV Republika: Adam Bodnar zataił w oświadczeniu majątkowym jedno ze swoich mieszkań

Czarne chmury nad Adamem Bodnarem - wedle ustaleń Telewizji Republika, minister sprawiedliwości poświadczył nieprawdę w swoim oświadczeniu majątkowym, zatajając fakt bycia współwłaścicielem mieszkania przy ul. Wąwozowej w Warszawie.

Współwłaścicielem mieszkania przy ul. Wąwozowej w Warszawie jest minister sprawiedliwości Adam Bodnar (wraz z małżonką). Zgodnie z informacjami, do jakich dotarli dziennikarze Telewizji Republika, Adam i Karolina Bodnarowie oprócz domu wymienionego w oświadczeniu ministra, posiadają 112-metrowe mieszkanie przy ul. Wąwozowej. Bodnar nie wpisał jednak tej nieruchomości do oświadczenia.
"

Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem....
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 8 Maja 2025r. 12:29  

Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem....
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 8 Maja 2025r. 12:33  
CYTAT

Co do oglądania lub nie telewizji zostaję przy swoim. Według mnie każdy z nas częściej czy rzadziej sięga po główne serwisy informacyjne. Osobiście znam jednego człowieka o wyrazistych poglądach politycznych który w ogóle nie posiada telewizora w swoim domu , ale z całą pewnością nie chodzi o ciebie...umiech

Co prawda, telewizora nie posiadam...ok
Ale na pewno nie chodzi o mnie. potluczony

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 8 Maja 2025r. 12:36  
CYTAT
Życie bez telewizora jest super. Polecam

Jaka jest różnica między tv Republika a niezalezna.pl ? I czy korzystasz też z innych źródeł bo widzę że same cytaty z "niezaleznej" good

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 8 Maja 2025r. 12:48  
Będziesz mnie przesłuchiwał? zaklopotany

Waszemu bodnarkowi grozi 8 lat. potluczony

Wiadome, że się wykpi.

Po to były te wybory przecież.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 8 Maja 2025r. 13:50  
CYTAT
CYTAT
Życie bez telewizora jest super. Polecam

Jaka jest różnica między tv Republika a niezalezna.pl ? I czy korzystasz też z innych źródeł bo widzę że same cytaty z "niezaleznej" good

Ja bym zadał inne pytanie, czy jest jakaś różnica między oglądaniem republiki a tvn? Poza tym że Mirek trzepie się do Kaczyńskiego, a ty do Tuska rzecz jasna...umiech

Nic śmieszniejszego dziś nie przeczytacie. Nasz pan ryży premier zrugał nowego kanclerza Niemiec...umiech

Obrazek

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 8 Maja 2025r. 14:14  
CYTAT
Mirek trzepie się do Kaczyńskiego, a ty do Tuska rzecz jasna...umiech

Wypraszam sobie.
Naprawdę chcesz trzymać poziom niektórych bezideowych gooowien na tym forum?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 8 Maja 2025r. 14:38  
Ty se możesz wypraszać good Napierdalasz bezbekowymi memami i myślisz że jesteś lepszy? good
Jaka jest różnica między gównem ideowym i bezideowym? good

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 8 Maja 2025r. 14:39  
Forum internetowe to nie szkółka niedzielna. Tutaj padają ostre słowa i to z każdej strony. Naprawdę dziwi mnie twoja reakcja...umiech

Przeczytałem w życiu wiele książek , jedną z ulubionych wciąż pozostają " Przygody dobrego wojaka Szwejka". Wśród wielu cytatów zasługujących na wyróżnienie mi zapadł w pamięć szczególnie jeden:

Ludzie, którzy lękają się mocniejszych wyrażeń, są tchórzami, bo naga rzeczywistość ich przeraża, a tacy właśnie słabi ludzie są największymi szkodnikami kultury i charakteru. Tacy wychowaliby naród jako gromadę przeczulonych człowieczków, masturbantów fałszywej kultury w rodzaju św. Alojzego, o którym powiedziano w księdze mnicha Eustachego, że gdy św. Alojzy usłyszał, jak mąż jeden z wielkim hukiem wypuścił wiatry, rozpłakał się i w modlitwie dopiero znalazł ukojenie.

Spójrzmy prawdzie w oczy - to był zamach!

Obrazek

Na Brejzę też był kiedyś zamach. Pisowscy siepacze próbowali go zamordować podpalając mu przenośny sracz pod domem...umiech

Czy jakaś uśmiechnięta faja może to zdementować?umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 8 Maja 2025r. 17:06  
CYTAT
zaraz można znaleźć kontrargumenty. Np. taki że obecny członek TK Stanisław Piotrowicz był za PRL czynnym prokuratorem i członkiem partii.

To nie kontrargument, to propaganda żeby ich zostawić w spokoju umiech W Niemczech zrobiono to właściwie, blokada powrotu na jakiekolwiek publiczne stanowisko no może z wyjątkiem szaletu publicznego. I to ma uzasadnienie, zawsze lubili robić innym guano z życia a sami lubili zachodnie perfumy. Teraz wąchają niemieckie perfumy a jeszcze inni dalej wolą moskiewskie trunki.

Jakie jest stanowisko Sławko i Tyszki w sprawie ekologicznej deratyzacji? zdegustowany

https://files.niezalezna.tech/images/upload/2025/05/07/w_4c44638298db3b07513099335598322d0cbb5df11ee95e2b233d6e3b4a3937fc_o.jpg?r=0,0

Tymczasem, Przedstawiciele Ostatniego POKOlenia zorganizowali kolejną demonstrację w Warszawie. Aktywiści przykleili się do jezdni.

I niech tak zostanie.

Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 8 Maja 2025r. 21:11  
Obrazek

Czy jakaś uśmiechnięta faja może to zdementować?umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 9 Maja 2025r. 07:26  
https://www.youtube.com/watch?v=-JH9onEuq9M

Wywiad Stanowskiego z wysokim Rafałem. Jak powszechnie wiadomo Czaskowski jako jedyny ze wszystkich kandydatów nie poszedł do Kanału Zero , i został on przeprowadzony w jego własnym domu. Powód według mnie jest oczywisty , jego wielkie ego nie zmieściłoby się w studiu Kanału Zero...umiech

Ocenę niech każdy wystawi sam. Dla mnie wice-tusek wypadł co najwyżej przeciętnie a wręcz słabo. Nadęty bufon i nic więcej...umiech

Najlepszy komentarz pod filmem według mnie :

Przed obejrzeniem nie miałem zamiaru na niego głosować, a po obejrzeniu nie mam zamiaru jeszcze bardziej.

Czy jakiś uśmiechnięty fajfus może to zdementować?umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 9 Maja 2025r. 09:14  
Obrazek

Obrazek

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 9 Maja 2025r. 10:51  
Podstawowa zasada propagandy ( według mnie ) powinna brzmieć : wszystko z umiarem. Pisiory za swojej władzy nie odebrali tej lekcji i min. za to ("für Deutschland" ) ponieśli porażkę. Wydaje mi się że stajnia Konia teraz popełnia ten sam błąd. Przegrzanie tematu to może być wasz największy błąd w tej kampanii...umiech

Jak mnie przekonacie żebym w drugiej turze poparł wysokiego Rafała ( kiedy mój kandydat załóżmy do niej nie wejdzie) , a mam takie rozliczenie kosztów za energię:

-rok 2023 zapłaciłem za prąd 1223,58 zł (ostatni rok rządów pisiora)
-rok 2024 zapłaciłem za prąd 1519,12 zł ( pierwszy rok uśmiechniętej PL)
-rok 2025 zapłaciłem do maja 946,42 zł ( idzie na rekord)

Miało być fajnie i tanio , a nawet na podstawie moich rachunków za prąd widzę że tak nie jest...umiech

Prywatna wiadomość 

GRZ
GRZ
GRZ
ff
Wysłany: 9 Maja 2025r. 12:02  
CYTAT

Jak mnie przekonacie żebym w drugiej turze poparł wysokiego Rafała ( kiedy mój kandydat załóżmy do niej nie wejdzie) , a mam takie rozliczenie kosztów za energię:

-rok 2023 zapłaciłem za prąd 1223,58 zł (ostatni rok rządów pisiora)
-rok 2024 zapłaciłem za prąd 1519,12 zł ( pierwszy rok uśmiechniętej PL)
-rok 2025 zapłaciłem do maja 946,42 zł ( idzie na rekord)

Miało być fajnie i tanio , a nawet na podstawie moich rachunków za prąd widzę że tak nie jest...umiech

Sprawdź sobie umowę, bo nie możliwe, że przy podobnym zużyciu ten rok miał by Ci wyjść na ten moment rekordowo.

Od 2023 jest cena zamrożona za prąd - przy czym w 2023 do jakiegoś tam limitu to było, natomiast 2024 i 2025 jest już bez limitu ta sama cena za kWh - czyli powinno wyjść przy wyższym zużyciu nawet taniej. Może Ci operator wcisnął jakieś usługi dodatkowe do rachunku - warto sprawdzić.

Sytuacja się może zmienić po 30 IX, ale jak to jeszcze nikt nie wie. Na ten moment cena prądu się nie zmieniła - dla osób prywatnych.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 9 Maja 2025r. 12:28  
Ani umowy ani taryfy nie zmieniałem, zużycie energii mam na podobnym poziomie . Dla mnie jako zwykłego zjadacza chleba dociera tylko wysokość faktury...umiech

https://x.com/Wipler1978/status/1920752262881636553

Minister sprawiedliwości Adam Bodnar powinien dostać zarzuty, ale pewnie nie dostanie...umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 9 Maja 2025r. 13:08  
Możesz też skorygować też o wzrost cen produktów za PiSu.

Wtedy jednak nie udowodnisz tego co forsujesz?

Dekada rządów gospodarczych imbecyli sprawiło że na rachunki nie masz?

Kto odpowiadał za politykę energetyczną przez dekadę? Z jakim skutkiem?

Ceny się biorą "z powietrza"?

socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 9 Maja 2025r. 14:03  
Mnie regresie stać na rachunki. Nie wiem tylko czy wszyscy są w takiej komfortowej sytuacji?umiech

Nasz pan ryży premier w kampanii wyborczej 2023 złożył sporo obietnic. Tak naprawdę bardzo niewiele z nich dotrzymał. Należałoby zadać pytanie: czy za te fałszywe obietnice nie trzeba kopnąć w tyłek jego nominata na prezydenta? umiech

A tu jeszcze się takie kwiatki pojawiają:

Obrazek

No i co z tym Bodnarenko? Poniesie konsekwencje za to że "zapomniał" wpisać mieszkania za dwa miliony do oświadczenia majątkowego? Co na to stajnia Konia?umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 9 Maja 2025r. 14:39  
CYTAT

Habemus Regresum !

Regres jest z nami i mamy tandem "jedno zło" w akcji z powrotem umiech

Pewnie koszty energii nie wzrosną po wyborach. Nie takie konkrety pelikany i licealiści kupili od Bandy Rudego. Po mediach chodzą plotki ze firmom zbyt drogo u nas produkować przy takich kosztach energii, tani pracownik za miskę ryziu ponownie silnie wyczekiwany i nowy Kanclerz zagwarantował ze swoje nadwyżki będą nieustannie do nas eksportować przez Odrę. Widzę wiec dobrą kumulacje jazdy na oklep po Narodzie gdy źle wybierzemy. Ogólnie widzę szanse na szympansa a jak pójdzie gładko to,,,

Cynicznie liberalny fejk o kawalerce źle zrobił nie tylko Rezydenturze Rudego ale i aspirantowi Sławko i Tyszce. Jest taki poziom indoktrynacji ze i pies nad nią nogi nie podniesie i pójdzie dalej. Referendum było pierwszą poważną lekcją do powzięcia nauk ze są rzeczy ponad podziałami a jeżeli nie są tak traktowane to znaczy uważaj,,,,

Jak zamówienia wojskowe w Hucie, zagraniczne ograniczone to wewnętrzne pewnie wystrzeliły jak Zielona ściema?

Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 9 Maja 2025r. 18:38  
A co to stajnia Konia pracuje tylko do 16? Tak to my tej demokracji nie odzyskamy.umiech

Czy jakaś uśmiechnięta faja może to potwierdzić?umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 9 Maja 2025r. 20:32  
CYTAT
Obrazek

Obrazek

Masz zgodę właścicieli na kopiowanie i rozpowszechnianie tekstów?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 9 Maja 2025r. 20:35  
CYTAT

Co ty plecie regres. Tak ci się już pokręciło w mózgu? Może ci trza dolać trochę rozsądku.

Prywatna wiadomość 

«« « ... 156 157 158 159

NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »