Dołączył: 1 Lut 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Piotrowicz, jak każdy były PZPR-owiec powinien zostać wywalony.
Info z Niezależnej ![]() ![]() " Ustalenia TV Republika: Adam Bodnar zataił w oświadczeniu majątkowym jedno ze swoich mieszkań Czarne chmury nad Adamem Bodnarem - wedle ustaleń Telewizji Republika, minister sprawiedliwości poświadczył nieprawdę w swoim oświadczeniu majątkowym, zatajając fakt bycia współwłaścicielem mieszkania przy ul. Wąwozowej w Warszawie. Współwłaścicielem mieszkania przy ul. Wąwozowej w Warszawie jest minister sprawiedliwości Adam Bodnar (wraz z małżonką). Zgodnie z informacjami, do jakich dotarli dziennikarze Telewizji Republika, Adam i Karolina Bodnarowie oprócz domu wymienionego w oświadczeniu ministra, posiadają 112-metrowe mieszkanie przy ul. Wąwozowej. Bodnar nie wpisał jednak tej nieruchomości do oświadczenia. " Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
CYTAT Co do oglądania lub nie telewizji zostaję przy swoim. Według mnie każdy z nas częściej czy rzadziej sięga po główne serwisy informacyjne. Osobiście znam jednego człowieka o wyrazistych poglądach politycznych który w ogóle nie posiada telewizora w swoim domu , ale z całą pewnością nie chodzi o ciebie... ![]() Co prawda, telewizora nie posiadam... ![]() Ale na pewno nie chodzi o mnie. ![]() Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
CYTAT Życie bez telewizora jest super. Polecam Jaka jest różnica między tv Republika a niezalezna.pl ? I czy korzystasz też z innych źródeł bo widzę że same cytaty z "niezaleznej" ![]() |
|
|
![]() |
|
Będziesz mnie przesłuchiwał?
![]() Waszemu bodnarkowi grozi 8 lat. ![]() Wiadome, że się wykpi. Po to były te wybory przecież. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT Życie bez telewizora jest super. Polecam Jaka jest różnica między tv Republika a niezalezna.pl ? I czy korzystasz też z innych źródeł bo widzę że same cytaty z "niezaleznej" ![]() Ja bym zadał inne pytanie, czy jest jakaś różnica między oglądaniem republiki a tvn? Poza tym że Mirek trzepie się do Kaczyńskiego, a ty do Tuska rzecz jasna... ![]() Nic śmieszniejszego dziś nie przeczytacie. Nasz pan ryży premier zrugał nowego kanclerza Niemiec... ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Mirek trzepie się do Kaczyńskiego, a ty do Tuska rzecz jasna... ![]() Wypraszam sobie. Naprawdę chcesz trzymać poziom niektórych bezideowych gooowien na tym forum? Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
Ty se możesz wypraszać
![]() ![]() Jaka jest różnica między gównem ideowym i bezideowym? ![]() |
|
|
![]() |
|
Forum internetowe to nie szkółka niedzielna. Tutaj padają ostre słowa i to z każdej strony. Naprawdę dziwi mnie twoja reakcja...
![]() Przeczytałem w życiu wiele książek , jedną z ulubionych wciąż pozostają " Przygody dobrego wojaka Szwejka". Wśród wielu cytatów zasługujących na wyróżnienie mi zapadł w pamięć szczególnie jeden: Ludzie, którzy lękają się mocniejszych wyrażeń, są tchórzami, bo naga rzeczywistość ich przeraża, a tacy właśnie słabi ludzie są największymi szkodnikami kultury i charakteru. Tacy wychowaliby naród jako gromadę przeczulonych człowieczków, masturbantów fałszywej kultury w rodzaju św. Alojzego, o którym powiedziano w księdze mnicha Eustachego, że gdy św. Alojzy usłyszał, jak mąż jeden z wielkim hukiem wypuścił wiatry, rozpłakał się i w modlitwie dopiero znalazł ukojenie. Spójrzmy prawdzie w oczy - to był zamach! ![]() Na Brejzę też był kiedyś zamach. Pisowscy siepacze próbowali go zamordować podpalając mu przenośny sracz pod domem... ![]() Czy jakaś uśmiechnięta faja może to zdementować? ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT zaraz można znaleźć kontrargumenty. Np. taki że obecny członek TK Stanisław Piotrowicz był za PRL czynnym prokuratorem i członkiem partii. To nie kontrargument, to propaganda żeby ich zostawić w spokoju ![]() Jakie jest stanowisko Sławko i Tyszki w sprawie ekologicznej deratyzacji? ![]() https://files.niezalezna.tech/images/upload/2025/05/07/w_4c44638298db3b07513099335598322d0cbb5df11ee95e2b233d6e3b4a3937fc_o.jpg?r=0,0 Tymczasem, Przedstawiciele Ostatniego POKOlenia zorganizowali kolejną demonstrację w Warszawie. Aktywiści przykleili się do jezdni. I niech tak zostanie. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
![]() Czy jakaś uśmiechnięta faja może to zdementować? ![]() |
|
|
![]() |
|
https://www.youtube.com/watch?v=-JH9onEuq9M
Wywiad Stanowskiego z wysokim Rafałem. Jak powszechnie wiadomo Czaskowski jako jedyny ze wszystkich kandydatów nie poszedł do Kanału Zero , i został on przeprowadzony w jego własnym domu. Powód według mnie jest oczywisty , jego wielkie ego nie zmieściłoby się w studiu Kanału Zero... ![]() Ocenę niech każdy wystawi sam. Dla mnie wice-tusek wypadł co najwyżej przeciętnie a wręcz słabo. Nadęty bufon i nic więcej... ![]() Najlepszy komentarz pod filmem według mnie : Przed obejrzeniem nie miałem zamiaru na niego głosować, a po obejrzeniu nie mam zamiaru jeszcze bardziej. Czy jakiś uśmiechnięty fajfus może to zdementować? ![]() |
|
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
Podstawowa zasada propagandy ( według mnie ) powinna brzmieć : wszystko z umiarem. Pisiory za swojej władzy nie odebrali tej lekcji i min. za to ("für Deutschland" ) ponieśli porażkę. Wydaje mi się że stajnia Konia teraz popełnia ten sam błąd. Przegrzanie tematu to może być wasz największy błąd w tej kampanii...
![]() Jak mnie przekonacie żebym w drugiej turze poparł wysokiego Rafała ( kiedy mój kandydat załóżmy do niej nie wejdzie) , a mam takie rozliczenie kosztów za energię: -rok 2023 zapłaciłem za prąd 1223,58 zł (ostatni rok rządów pisiora) -rok 2024 zapłaciłem za prąd 1519,12 zł ( pierwszy rok uśmiechniętej PL) -rok 2025 zapłaciłem do maja 946,42 zł ( idzie na rekord) Miało być fajnie i tanio , a nawet na podstawie moich rachunków za prąd widzę że tak nie jest... ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Jak mnie przekonacie żebym w drugiej turze poparł wysokiego Rafała ( kiedy mój kandydat załóżmy do niej nie wejdzie) , a mam takie rozliczenie kosztów za energię: -rok 2023 zapłaciłem za prąd 1223,58 zł (ostatni rok rządów pisiora) -rok 2024 zapłaciłem za prąd 1519,12 zł ( pierwszy rok uśmiechniętej PL) -rok 2025 zapłaciłem do maja 946,42 zł ( idzie na rekord) Miało być fajnie i tanio , a nawet na podstawie moich rachunków za prąd widzę że tak nie jest... ![]() Sprawdź sobie umowę, bo nie możliwe, że przy podobnym zużyciu ten rok miał by Ci wyjść na ten moment rekordowo. Od 2023 jest cena zamrożona za prąd - przy czym w 2023 do jakiegoś tam limitu to było, natomiast 2024 i 2025 jest już bez limitu ta sama cena za kWh - czyli powinno wyjść przy wyższym zużyciu nawet taniej. Może Ci operator wcisnął jakieś usługi dodatkowe do rachunku - warto sprawdzić. Sytuacja się może zmienić po 30 IX, ale jak to jeszcze nikt nie wie. Na ten moment cena prądu się nie zmieniła - dla osób prywatnych. |
|
|
![]() |
|
Ani umowy ani taryfy nie zmieniałem, zużycie energii mam na podobnym poziomie . Dla mnie jako zwykłego zjadacza chleba dociera tylko wysokość faktury...
![]() https://x.com/Wipler1978/status/1920752262881636553 Minister sprawiedliwości Adam Bodnar powinien dostać zarzuty, ale pewnie nie dostanie... ![]() |
|
|
![]() |
|
Możesz też skorygować też o wzrost cen produktów za PiSu.
Wtedy jednak nie udowodnisz tego co forsujesz? Dekada rządów gospodarczych imbecyli sprawiło że na rachunki nie masz? Kto odpowiadał za politykę energetyczną przez dekadę? Z jakim skutkiem? Ceny się biorą "z powietrza"? socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
![]() |
|
Mnie regresie stać na rachunki. Nie wiem tylko czy wszyscy są w takiej komfortowej sytuacji?
![]() Nasz pan ryży premier w kampanii wyborczej 2023 złożył sporo obietnic. Tak naprawdę bardzo niewiele z nich dotrzymał. Należałoby zadać pytanie: czy za te fałszywe obietnice nie trzeba kopnąć w tyłek jego nominata na prezydenta? ![]() A tu jeszcze się takie kwiatki pojawiają: ![]() No i co z tym Bodnarenko? Poniesie konsekwencje za to że "zapomniał" wpisać mieszkania za dwa miliony do oświadczenia majątkowego? Co na to stajnia Konia? ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Możesz też skorygować też o wzrost cen produktów za PiSu. Wtedy jednak nie udowodnisz tego co forsujesz? Dekada rządów gospodarczych imbecyli sprawiło że na rachunki nie masz? Kto odpowiadał za politykę energetyczną przez dekadę? Z jakim skutkiem? Ceny się biorą "z powietrza"? Habemus Regresum ! Regres jest z nami i mamy tandem "jedno zło" w akcji z powrotem ![]() Pewnie koszty energii nie wzrosną po wyborach. Nie takie konkrety pelikany i licealiści kupili od Bandy Rudego. Po mediach chodzą plotki ze firmom zbyt drogo u nas produkować przy takich kosztach energii, tani pracownik za miskę ryziu ponownie silnie wyczekiwany i nowy Kanclerz zagwarantował ze swoje nadwyżki będą nieustannie do nas eksportować przez Odrę. Widzę wiec dobrą kumulacje jazdy na oklep po Narodzie gdy źle wybierzemy. Ogólnie widzę szanse na szympansa a jak pójdzie gładko to,,, Cynicznie liberalny fejk o kawalerce źle zrobił nie tylko Rezydenturze Rudego ale i aspirantowi Sławko i Tyszce. Jest taki poziom indoktrynacji ze i pies nad nią nogi nie podniesie i pójdzie dalej. Referendum było pierwszą poważną lekcją do powzięcia nauk ze są rzeczy ponad podziałami a jeżeli nie są tak traktowane to znaczy uważaj,,,, Jak zamówienia wojskowe w Hucie, zagraniczne ograniczone to wewnętrzne pewnie wystrzeliły jak Zielona ściema? Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
A co to stajnia Konia pracuje tylko do 16? Tak to my tej demokracji nie odzyskamy.
![]() Czy jakaś uśmiechnięta faja może to potwierdzić? ![]() |
|
Dołączył: 22 Lut 2013r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT Masz zgodę właścicieli na kopiowanie i rozpowszechnianie tekstów? |
|
Dołączył: 22 Lut 2013r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT Możesz też skorygować też o wzrost cen produktów za PiSu. Wtedy jednak nie udowodnisz tego co forsujesz? Dekada rządów gospodarczych imbecyli sprawiło że na rachunki nie masz? Kto odpowiadał za politykę energetyczną przez dekadę? Z jakim skutkiem? Ceny się biorą "z powietrza"? Co ty plecie regres. Tak ci się już pokręciło w mózgu? Może ci trza dolać trochę rozsądku. |
|