Dołączył: 1 Lut 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
![]() Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
Kurde tak mi się przypomniało że ostatnim razem jak w pijalni piwa politycy robili mitingi to się później źle skończyło...
![]() ![]() Czy jakiś racjonalny masochista otyły rowerzysta uśmiechnięty Jaca albo chociaż zwykły batman może to zdementować? ![]() |
|
|
![]() |
|
![]() Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
CYTAT Pisiory i Konfederuscy powielają ruskiego fejka jakoby Macron i spółka ćpała w Kijowie. Sikorski z POKO zamyka ruski konsul. To są te detale. Heja batman, jaka jest twoja obecna opinia o ćpaniu polityków? Lajkowałeś jak reszta chłopaków ze stajni Konia czy czekałeś na oficjalne wyjaśnienia ws Nawrockiego? ![]() Widzisz wysoki Rafau i jego ludzie nie zbadają swoich włosów na obecność narkotyków bo rzeczywiście nie muszą. Ale postawiłbym sporo pieniędzy że nie tylko dlatego... ![]() W idealnym świecie każdy polityk powinien udostępniać swoje dane zdrowotne łącznie z zażywanymi lekami. Ależ byłby ubaw. Regularne testy na zażywanie narkotyków wyeliminowałby wielu polityków z różnych formacji... ![]() |
|
|
![]() |
|
![]() " Nawrocki odpowiada Onetowi: Za stek kłamstw i nienawiści oczekujcie pozwu Onet przypuszcza kolejny atak na Karola Nawrockiego. Tym razem, na kilka dni przed kampanijnym finałem pisze, że obywatelski kandydat na prezydenta „uczestniczył w procederze sprowadzania prostytutek dla gości Grand Hotelu w Sopocie”. „Za ten stek kłamstw i nienawiści pozwę Onet w trybie cywilnym o ochronę dóbr osobistych, a także złożę prywatny akt oskarżenia w trybie karnym” – zareagował od razu Nawrocki. Wiadomo też, dlaczego jego sztab zrezygnował z pozwu w trybie wyborczym. Nawrocki zrezygnował z pozwu w trybie wyborczym. Zupełnie świadomie, co tłumaczy w innym wpisie mec. Bartosz Lewandowski. Jak wyjaśnia adwokat, „zgodnie z dominującą linią orzecznicza, materiał prasowy nie stanowi „agitacji wyborczej” w rozumieniu Kodeksu wyborczego” więc „tym samym tryb wyborczy w tym przypadku w ogóle może nie znaleźć zastosowania”." Niebać der oneta Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
A miruś dalej ciągnie Sakiewiczowi
![]() Ten wasz gangus nie pozwie w trybie wyborczym bo to wszystko prawda ![]() Obajtek jakoś pozywał ![]() |
|
|
![]() |
|
Nie jestem przekonany czy wy, a właściwie wasi mocodawcy wybrali dobrą metodę, żeby zapewnić zwycięstwo wysokiemu Rafałowi. Mówią nam o trudnych czasach, o zagrożeniu ze strony Fjutina. Ostrzegają przed dezinformacją i zagrożeniu płynącym dla demokracji. Tymczasem wasza centrala prowadzi brudną i pozbawioną skrupułów kampanię. Według mnie jest to kampania obliczona na utwardzenie swojego elektoratu a nie na jego rozszerzenie. Coś podobnego pisiory robili w 2023 , straszenie Tuskiem zamiast chwalenia się czymś konkretnym. W każdym razie nie wydaje mi się żeby wyciąganie z przeszłości człowieka półprawd i pomówień mogło go zdyskredytować. Inaczej: ludzie już podjęli decyzję i albo są za jednym albo za drugim, i nie sądzę by coś miał zmienić artykuł Onetu. Widzę sam po sobie że gdyby wasza strona grała fair to pewnie zostałbym w domu 1 czerwca, ale w obecnej sytuacji skłaniam się do oddania ważnego głosu i to nie na Trzaska...
![]() Atakować musi zawsze słabszy, mocniejszy kontroluje sytuację i nie naraża się na głupie błędy. Ależ w tej waszej kloace musi być panika , skoro odpalili protokół obrzucania gównem. Tyle że ta metoda jest często przeciwskuteczna, bo kto bierze ekskrementy do ręki sam naraża się na ich przykry zapach. Reasumując mam nadzieję że w niedzielny wieczór zobaczę smutną minę naszego ryżego pana premiera i mecenasa Konia. I to będzie piękny finał waszego napoleońskiego planu... ![]() |
|
|
![]() |
|
Wobec tego z twojej Ziobro zakończenia. Nic nowego.
Znalazłeś sobie wymówkę bo jej szukałeś. Prawda jest taka że PiS nie grał czysto ale ty tylko rudemu nie pozwolisz. Nie jesteś zainteresowany wyjaśnieniem tej sytuacji. Boisz się że bandyta przegra. ![]() socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
![]() |
|
Regresie nie mam zamiaru przekonywać ciebie i twoich uśmiechniętych kolegów że tylko ja mam słuszność w rzeczonej kwestii. Po prostu twierdzę że według mnie mogliście ( wasza centrala mogła) rozegrać to zupełnie inaczej, po dżentelmeńsku i w białych rękawiczkach. Pokazać klasę i wyjść z tego zwycięsko. A tak nie dość żeście gównem rzucali to na koniec gówno dostaniecie...
![]() Nawrocki był sprawdzany przez służby specjalne w 2009, 2014 i 2019. Chodzi o tak zwaną ankietę bezpieczeństwa , na podstawie której na pięć lat uzyskuje się specjalne poświadczenie. Jeżeli były jakiekolwiek wątpliwości co do jego przeszłości to dlaczego ABW dwa razy za rządów POKO-muny (2009 i 2014) udzieliła mu dostęp do informacji objętej klauzulą ściśle tajne? Powiedzmy że w 2019 dostał poświadczenie po znajomości od Wąsika czy tam innego Kamińskiego, ale dwie poprzednie ankiety wypełniał za rządów waszych mocodawców. Więc albo te ankiety są nic nie warte i można sobie nimi tyłek podetrzeć ( tylko jak to świadczy o państwie rządzonym przez waszych mocodawców) albo rzeczywiście wasza centrala bawi się bardzo brzydko na samym finiszu kampanii... ![]() |
|
|
![]() |
|
Tak I ty im wierzysz
Po tym jak ewidentnie kłamał, pięć razy zmieniał wersję i wypływały kolejne kacze bobki. ![]() Musiał ci podejść na debacie jako hardy zbój walczący o Polskę za pomocą sztachety. Straszne cechy jak na prezydenta. Byłby wstyd i skandal. Takie to wszystko pisowskie. socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
![]() |
|
W przypadku kawalerki nie tłumaczył się jak typowy krętacz i dlatego uważam że albo jest świetnym aktorem albo nie ma nic na sumieniu...
![]() W przypadku sutenerstwa napiszę to jeszcze raz: jeżeli jakiś szef ABW z czasów nieszczęsnych rządów 2007-2015 dał "gangusowi" dostęp do informacji ściśle tajnych to powinien za to zgnić we więzieniu. To by potwierdziło narrację waszego sztabu że służby nie zweryfikowały w sposób należyty wiedzy o potencjalnym zagrożeniu. Nie widziałem paska w tvp info że generał Bondaryk ( czy jakiś jemu podobny przydupas ryżego od spraw służb specjalnych) dostał zarzuty prokuratorskie. Jak dostanie to powiedzmy że uwiarygodni to wypociny waszej centrali... ![]() Innymi słowy odbywa się wredna i paskudna kampania wobec konkurenta politycznego. Z udziałem służb specjalnych i usłużnych dziennikarzy. Nawet Tusk się sam wkopał kiedy ostatnio u Kraśki zasugerował że będą kolejne kompromaty na Nawrockiego. Ktoś kiedyś za beknie, jak nie na tym świecie to w następnym... ![]() Hitler i Stalin też myśleli że nie muszą się z nikim liczyć. Uważali że nie obowiązują ich żadne prawe, ani boskie ani ludzkie. A zobacz jak marnie skończyli... ![]() |
|
|
![]() |
|
"Prezes IPN zareagował na publikację. W mediach społecznościowych zapowiedział, że pozwie portal w trybie cywilnym o ochronę dóbr osobistych, a także złoży prywatny akt oskarżenia w trybie karnym. - Dziś w Polsce problemem jest prostytucja polityczna, która za obce pieniądze chce oddać Polskę - stwierdził."
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
Donek o mało się nie rozbeczał przed chwilą w Polsacie. Ale tam musi być ciśnienie. Prawie mi się go szkoda zrobiło ...
![]() https://x.com/rafalhubert/status/1927067139053068314 https://x.com/KochanyPrezio/status/1927063073870717051/mediaViewer?currentTweet=1927063073870717051¤tTweetUser=KochanyPrezio Nie dość że sam zagłosuję na Nawrockiego to jeszcze będę agitował wśród rodziny i znajomych. Może będę tego żałował ale każdy uczciwy Polak musi pokazać w niedzielę środkowy palec naszemu ryżemu panu premierowi... ![]() |
|
|
![]() |
|
Widząc skalę upolitycznienia "polskich" sądów, wychodzę z założenia, że zastawiono pułapkę na Karola Nawrockiego, dlatego tak naciskają na pozew w trybie wyborczym.
Zapewne wszystko już było przygotowane. Brawo Nawrocki. Niebać szwabskich zdrajców. ![]() Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
Batar został kilkukrotnie przyłapany na ewidentnym kłamstwie i oszustwie.
Głosuj na PiS, wychwalaj i broń jak za dawnych czasów. Takiego cię znamy. I w jakiego kij wbijamy. ![]() socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
![]() |
|
nie zesraj się tam wielki miłośniku represji wobec zwykłych obywateli
![]() ![]() " Tusk próbował oczerniać Nawrockiego, ale w końcu... sam przyznał, że nie jest on żadnym przestępcą Premier Donald Tusk udzielił wywiadu stacji Polsat News, gdzie wprost przyznał: Karol Nawrocki nie jest przestępcą. - Czy słyszał pan ode mnie stwierdzenie, że pan Nawrocki jest przestępcą? - odparł z zaskakującą szczerością. Do bezpardonowych ataków na kandydata obywatelskiego ze strony niemieckich mediów i PO odniósł się natomiast syn szefa IPN Daniel. - W ostatnich dniach pojawiło się wiele kłamstw, manipulacji i insynuacji skierowanych w jego osobę, ale źle trafili. To jest wielki twardziel - stwierdził." Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
CYTAT Batar został kilkukrotnie przyłapany na ewidentnym kłamstwie i oszustwie. Głosuj na PiS, wychwalaj i broń jak za dawnych czasów. Takiego cię znamy. I w jakiego kij wbijamy. ![]() Pewnie że nie potrafię zdobyć się na ten wasz słynny obiektywizm regresie ale mam po prostu ograniczone zaufanie do waszej centrali i narracji z niej płynącej. To co tam się teraz odbywa świadczy o ogromnym zesrańsku. Tusk i jego ferajna robią pod siebie ze strachu. Mam nadzieję że tą waszą kloakę w niedzielny wieczór zaleje jeszcze większy smród niż ten wydobywający się obecnie. Będziecie tam sobie siedzieć z waszym ryżym idolem w klimacie jaki wam najbardziej odpowiada... ![]() |
|
|
![]() |
|
https://x.com/czardam/status/1927117897362510246
Nasz pan ryży premier odpowiada na pytanie Rymanowskiego o sprawdzanie przez ABW życiorysu i kontaktów Nawrockiego z lat 2009 i 2014. Poezja, sam się pogrążył bo on nadzorował służby specjalne , a więc jest osobiście odpowiedzialny za to że "gangusowi" przyznano dostęp do tajnych informacji... ![]() Czy jakiś uśmiechnięty fajfus z cuchnącej stajni Konia może to zdementować? ![]() |
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
A ten Murański na którego się powołuje szef polskiego rządu to kto to jest?
![]() Pytam bo w przeciwieństwie do niego nie zajmuję się patusami. Batman podpowiesz? ![]() To jakiś wasz nowy kolega? ![]() https://x.com/rafalhubert/status/1927062632889979276 https://x.com/geopolitycznie/status/1927058894188126386 |
|
|
![]() |
|
Tusk powołuje się na słowa gangusa
>kompromitacja Pis wystawia gangusa jako kandydata na prezydenta > prawie 50% poparcia A dlaczego Nawrocki nie podał do sądu Wyborczej w 2024? |
|
|
![]() |
|
" Sikorski: "Polska zyskała na II wojnie światowej". To słyszą dziś Niemcy od szefa polskiego MSZ
Radosław Sikorski, szef polskiego MSZ, dostał pytanie o relacje z Niemcami i co usłyszeliśmy w odpowiedzi? "Polska zyskała na II wojnie światowej atrakcyjne tereny Prus Wschodnich, Niemcy oddają cześć zamordowanym Polakom kamieniem przed Reichstagiem, a Berlin jest płatnikiem netto w Unii Europejskiej, z czego lata korzystaliśmy". Takie słowa bardziej pasowałyby do niemieckiego polityka rząd federalnego..." ZDRAJCA - ksywa "zdradek" Wasz idol? Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
CYTAT Tusk powołuje się na słowa gangusa >kompromitacja Pis wystawia gangusa jako kandydata na prezydenta > prawie 50% poparcia A dlaczego Nawrocki nie podał do sądu Wyborczej w 2024? A dlaczego wysoki Rafau nie poddał się ze swoją ekipą testom na obecność narkotyków? Pewnie ćpają skoro nie chcieli tego udowodnić ... ![]() Murański to typowy gangus i patus. To tacy ludzie w zakładach karnych głosują na Platformę. Wydaje mi się że porównywać z nim Nawrockiego nie przystoi. Ja wiem że stajnia Konia robi co może ale kolejny raz przekroczyliście granicę... ![]() Jeżeli premier polskiego rządu posiłkuje się słowami kogoś takiego , to muszę przyznać że moja ocena względem jego osoby była i tak zawyżona... ![]() https://x.com/Palucki_B/status/1927063654177861825 Tu ktoś zrobił fajną kompilację o kim w ogóle mowa... ![]() |
|
|
![]() |
|
Tonący brzydko się chwyta ale tym razem stajnia Konia przegięła . Mam nadzieje że w niedzielny wieczór pożałujecie tego czego się dopuściliście. I zostanie wam oprócz wstydu jeszcze sporo końskiego nawozu do posprzątania...
![]() https://www.youtube.com/watch?v=Tz5o8DXtwKA&t=1595s Cały wywiad Tuska z Rymanowskim. Niech każdy sobie pomyśli że ta rozdygotana sfrustrowana łajza będzie nas bronić przed Putinem. ![]() |
|
|
![]() |
|
Bronić takiego skurwiela jak Nawrocki to jest nie do pojęcia. I wy piszecie o wstydzie. Jesteście nie do uratowania. Piszesz o gównie bo sam masz łajno zamiast rozumu.
Ja pierdole, to jest niesamowite co się w tym kraju z ludźmi zrobiło. ***** *** |
|