Dołączył: 1 Lut 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
![]() Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
CYTAT W zakładzie karnym we Wronkach też mają żałobę batman. Trzaskowski 825 głosów, a Nawrocki 62. Ponad 90 procent na wysokiego Rafała.... ![]() https://www.wybory.gov.pl/prezydent2025/pl/obkw/2/1497275 Jeżeli jest ci smutno i myślisz że zostałeś przez los okrutnie potraktowany to zwróć uwagę na tych biednych chłopaków z Wronek. Jak im musi być ciężko skoro ich faworyt sromotnie poległ... ![]() Dla mnie świadomość że u takich ludzi jak Giertych czy Lis wystąpił tak zwany incydent kałowy to jedna z lepszych informacji w tym roku... ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Dobre. W rzucaniu gównem to akurat tutaj przodujesz razem z tym świętojebliwym mirkiem. No ale taka wasza rola najwidoczniej. Bardzo DOBRE. Uwierz mi, w rzucaniu g..m nie ma lepszych od Ciebie i "hehe". Do tego cały czas mijacie się z prawdą. Boli Was to że ktoś ma szerszy pogląd na sytuację w kraju i polityce niż tylko 8* i do tego RACJĘ. Już dawno powinniście dostać BANA za Wasze teksty na ogólnodostępnym forum które czytają również dzieci a na którym to głównie Wy rzucacie wulgaryzmami i kłamiecie. No i powinni zablokować Wam pozostałe konta Swoją drogą, co się dzieje z REGRESEM~PROGRESEM? Władysław Władymirowicz go wezwał do siebie? Wybory poszły nie po jego myśli? |
|
|
![]() |
|
Mam dwóch świadków, których nazwisk nie mogę podać,na to że regres po wyborach udał się do krainy zapomnienia. Czyli wali w gaz i nie wiadomo kiedy dojdzie do siebie...
![]() Batman na razie kręci bębnem ale już nie jest taki uśmiechnięty... ![]() Musi uważać żeby w tym swoim smutku nie zakręcił w drugą stronę... ![]() |
|
|
![]() |
|
![]() A i to, mam nadzieję niedługo się skończy... Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
CYTAT na którym to głównie Wy rzucacie wulgaryzmami i kłamiecie. Podaj mi chociaż dwa kłamstwa, które tu niby kiedykolwiek napisałem. ***** *** |
|
|
![]() |
|
Nie denerwuj się batman, bo to nic nie da. Ty jako zwolennik wysokiego Rafała znajdujesz się w tej lepszej warstwie społeczeństwa. Nie dyskutuj z plebsem bo to może źle wpłynąć na twoje uśmiechnięte morale. A przecież jak zapowiedział nasz pan ryży premier trzeba zakasać rękawy i brać się do roboty. Za dwa lata kolejne wybory i trzeba je koniecznie wygrać. Bo jak nie to się skończą ciepłe posadki...
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Racja. Zapowiada się za te dwa lata koalicja PiSu z Konfederacją. To będzie dopiero wspaniały rząd.
***** *** |
|
|
![]() |
|
![]() Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
CYTAT Racja. Zapowiada się za te dwa lata koalicja PiSu z Konfederacją. To będzie dopiero wspaniały rząd. Nie wiem co będzie za dwa lata batman. Ale mam przeczucie że ten rząd rozpadnie się wcześniej. Zawsze znajdzie się kilku zdrajców którzy za garść srebrników zmienią barwy klubowe bez mrugnięcia okiem... ![]() Ale pomysł żeby zrobić naszego ryżego pana premiera szefem rady ministrów nie był zbyt mądry. To po prostu nie mogło się udać. Ja to wiedziałem od samego początku... ![]() |
|
|
![]() |
|
Z Tuskiem był ten problem, że był już wcześniej mocno opluty przez prawicową propagandę. Nie ważne, że zaliczył dostatecznie dobre 1,5 roku rządu. Tu nie liczą się wyniki a to co przeważa na TikToku i Facebooku. Chyba rzeczywiści masz rację, że Tusk się kończy. Pójdzie drogą Kaczyńskiego.
***** *** |
|
|
![]() |
|
Jeżeli ostatnie półtora roku było dobre to chyba żyjemy w innym kraju batman. Tusk już dawno się skończył tylko nikt mu tego nie zakomunikował.
![]() |
|
|
![]() |
|
Nie wiem co takiego było złe. Mieliśmy stabilną sytuację w gospodarce, znormalizowaną politykę zagraniczną, rozliczanie złodziei z PiSu. Teraz wszystko zacnie się chwiać może poza gospodarką, którą i tak napędza naród ktokolwiek rządzi.
***** *** |
|
|
![]() |
|
" Fala obrzydliwego hejtu "uśmiechniętych" wobec córki Nawrockiego. "Na miłość boską, zostawcie to dziecko"
Na córkę Karola Nawrockiego wylał się obrzydliwy hejt ze strony zwolenników Rafała Trzaskowskiego, którzy w ten sposób próbowali odreagować wyborczą porażkę wice-Tuska. Siedmioletnia córka Karola Nawrockiego podczas wieczoru wyborczego zwróciła uwagę internautów swoim zachowaniem podczas przemówienia ojca. Dziecko szeptało do mamy, wykonywało zabawne gesty oraz nawiązywało kontakt wzrokowy z ludźmi znajdującymi się dookoła sceny. To stało się pretekstem dla fanów Rafała Trzaskowskiego, by w obliczu jego klęski, skierować wobec dziewczynki zmasowany, obrzydliwy hejt." Bydło. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
CYTAT Nie wiem co takiego było złe. Mieliśmy stabilną sytuację w gospodarce, znormalizowaną politykę zagraniczną, rozliczanie złodziei z PiSu. Teraz wszystko zacnie się chwiać może poza gospodarką, którą i tak napędza naród ktokolwiek rządzi. Jeżeli uznamy najwyższy deficyt budżetowy od 35 lat za stabilny to niech tak będzie batman. Chciałbym ci jednakoż przypomnieć że 240 miliardów dziury budżetowej Tuska to ociupinę więcej niż 90 miliardów Pinokia. Polityka zagraniczna rzeczywiście znormalizowana , zwłaszcza z USA. Rozliczanie pisiora to już w ogóle parodia. Te komisje sejmowe ds. nadużyć ośmieszyły zarówno was jak i całą ideę. Skąd pomysł że naleśnik wniesie coś dobrego? ![]() W każdym razie ten rząd od początku nie zrobił zbyt wiele. Moja ocena to 2+. I nie jestem osamotniony co pokazują wyniki ostatnich wyborów. Sądzę że jesteś stanowczo zbyt optymistycznie nastawiony do naszego ryżego pana premiera... ![]() |
|
|
![]() |
|
Była szansa wprowadzić ustawy. Była szansa wyzamykać złodziei z PiSu.
Niestety co ma do siebie Obywatelska to jest brak działania i skutecznosci. Może rolę się odwrócą i wkrótce będą komisje i aresztowania na dno z K.O. Dobra to by będzie kara za brak oczyszczenia ojczyzny że złodziei z PiSu. socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
![]() |
|
Tankisty, ot co. Które to juz pokolenie i dalej nie ewoluowali.
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
Ja mam wciąż nadzieję że w jednej celi więziennej będą siedzieć Ziobro i Bodnar. Za to co zrobili z wymiarem sprawiedliwości, jako przykład dla przyszłych pokoleń jak się karze politycznych przestępców...
![]() https://m.youtube.com/watch?v=-rZ7h41aRNU&pp=ygULa2FuYcWCIHplcm8%3D Stanowski o tym dlaczego wysoki Rafau przegrał. Moim zdaniem bardzo trafnie. |
|
|
![]() |
|
ooo miłośnik pałowania i mordowania niewinnych ludzi - czyli dergres dał głos...
|
|
![]() |
|
![]() Szykuje się ofensywa uśmiechniętych, ja już kupuję czipsy i piwo bezalkoholowe. Odkąd zobaczyłem Jaszczura i silnych razem przestałem oglądać kabarety. Czy jakiś fajfus ze stajni Konia może to potwierdzić? ![]() Przypomina się grudzień 1944 roku kiedy wszyscy widzieli i wiedzieli że Niemcy już przegrali wojnę a führer nakazał ofensywę w Ardenach. Ze skutkiem wiadomym... ![]() |
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
https://wiadomosci.wp.pl/odkrycie-przy-granicy-z-ukraina-media-prokuratura-prowadzi-sledztwo-7164050677074688a
Niech no tylko generał Tygrys się o tym dowie... ![]() |
|
|
![]() |
|
"Rzecznik MSWiA potwierdził ustalenia Republiki. Do kogo należy broń na lotnisku w Laszkach?
Jacek Dobrzyński, rzecznik MSWiA, potwierdził dzisiaj informację TV Republika o broni i amunicji znajdującej się w kontenerach na cywilnym lotnisku w Laszkach na Podkarpaciu. Miała pochodzić od "prywatnego podmiotu, który ma koncesję na handel bronią". Śledztwo w tej sprawie prowadzi prokuratura. TV Republika ujawniła dzisiaj, że w Laszkach (pow. jarosławski), na terenie miejscowego aeroklubu, znajdowało się osiem kontenerów z bronią i amunicją. Na miejscu pracują służby, choć kontenery miały tam znajdować się od kilku tygodni. Szef MON, Władysław Kosiniak-Kamysz, pytany o sprawę przez TV Republika, odparł, że "wszystko jest zabezpieczone"." A ile zginęło? Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
Jeżeli generał tygrys wie o sprawie i mówi że wszystko jest pod kontrolą to ja mu wierzę. Uśmiechnięta władza nigdy nie kłamie. Czy jakiś racjonalny masochista , otyły rowerzysta , wykształcony Jaca albo chociaż smutny batman mogą to potwierdzić?
![]() Ale się musiał generał granatnik ucieszyć jak o tym usłyszał. Pewnie mu się marzy taki arsenał. ![]() https://x.com/tadajewski/status/1930302748198875585 |
|
|
![]() |
|
W PSL są zajęci obliczaniem czy opłaca się im siedzenie w łóżku z POKO na smyczy z Czerwonych Korali na szyi czy lepiej juz uciekać na prawą stronę.
Och ty życie, będą te sobaki obijać aż zmądrzeją. Ciekawe co mają na nich. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|