| 
                  Posty: 3533 Dołączył: 20 Marz 2011r. Skąd: Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
| 
      Jest  problem bo inwestor dostał dofinansowanie na energię solarną na jacht? Wy kupilibyście za to cebulę i alkohol. KPO to fundusze i pożyczki celowe by odbudować gospodarkę po pisowskiej zarazie.   socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny | |
| 
                  Posty: 732 Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
| socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny | |
| 
                  Posty: 12979 Dołączył: 1 Lut 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
| 
      niezłego fikoła walnąłeś obsrany zdrajco   Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... | |
| 
                  Posty: 11541 Dołączył: 9 Sty 2015r. Skąd: Ostrzeżenia:  40% | |
|   | |
| CYTAT Jest  problem bo inwestor dostał dofinansowanie na energię solarną na jacht? Wy kupilibyście za to cebulę i alkohol. KPO to fundusze i pożyczki celowe by odbudować gospodarkę po pisowskiej zarazie.  Zdecydowanie sado-maso od Ssijmy Razem   odbudować gospodarkę https://allegro.pl/oferta/ball-crusher-zgniatacz-jader-bdsm-niewolnik-13741091641 Za inflacji Gierka to lokomotywy chociaż staniały a to jest środek produkcji   Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. | |
| 
|   | |
| CYTAT Regres tego nie wytrzymie,,, jak mogli go znowu okraść   Chyba ze sam cos po obywatelsku przytulił.    Strach otworzyć lodówkę,,, Teraz zrozumiałam, to te 100 konkretów  Jak najszybciej pozbyć się tego tępego balastu ze słusznie minionej epoki   Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. | |
| 
                  Posty: 1701 Dołączył: 30 Lis 2009r. Skąd: Ostrzeżenia:  80% | |
|   | |
|  Czytam w sieci że to obowiązująca narracja przedstawiona zwolennikom obecnej władzy. Czy jakiś racjonalny masochista , otyły rowerzysta , już nie uśmiechnięty Jaca albo chociaż zwykły batman może to potwierdzić?   | |
| 
                  Posty: 283 Dołączył: 28 Maja 2019r. Skąd: Ostrzeżenia:  40% | |
|   | |
|   | |
| 
|   | |
| 
      Pierwsze że PW było przeciwko Niemcom a nie Rosjanom. Drugie że ktoś zaczął jednak dostrzegać różnicę między współczesnymi Niemcami a współczesną Rosją. Trzecie jedź na Ukrainę i pokaż sam. socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny | |
| 
|   | |
| 
      A w temacie POKO-muny nie macie jakiś informacji?  Ja na ten przykład znalazłem coś takiego.   Klub dla swingersów też dostał pieniążki z KPO. Takie rzeczy tylko w Polsce.   | |
| 
|   | |
|  Tak sobie myślę, że skoro klienci są zadowoleni to może nie ma co robić afery z tym KPO.   | |
| 
|   | |
|  Szambo wybiło i nasz pan ryży premier momentalnie na L4. Czy jakiś racjonalny masochista, otyły rowerzysta, już nie uśmiechnięty Jaca albo chociaż zdruzgotany batman może to zdementować?   | |
| 
|   | |
| 
      Tej ale dotacje KPO to podobno ludzie Kaczyńskiego rozdawali. W tym mąż Beaty Szydło.   socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny | |
| 
|   | |
| 
      Niewykluczone że tak było regresie. Od wielu  lat powtarzam że pisior i pokomunista to szkodniki.   | |
| 
|   | |
| 
      A u Was na łontce bez zmian, zanieczyścić i zrelatywizować a licealiście radość. PS. Jest nowa narracja chłopcy  "musieliśmy się spieszyć żeby ukraść" bo by przepadło.   No tak 40 donosów przez 8 lat o praworządności przez Konstytutki do PE o blokadę wyplaty KPO i dlatego koalicja nie ma czasu na dobre rządzenie.  Ale w zamian urządziła nam naleśnikarnie z gremium palantów i pegazów i z aresztem wydobywczym za wybudowanie ośrodka dla ofiar przemocy ( matek z dziećmi).  Tudzież kajdany z kulą u nogi  na pogrzebie ( jeszcze do dzisiaj śpiewacie w myślach marsz kajdaniarski. To poziom zdziczenia sowieciarskiego maks, chyba,,, myślę sobie bo Żurek jeszcze się nie rozkręcił a wiemy ze jest tam chęć szczera jak u oficera. Szczypanie trawki zajmuje Wam całą wyobraźnie  Konstytutki ze świeczkami dla Konstytutek z jachtami  Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. | |
| 
|   | |
|  Chłopaki ze stajni Konia wrócą po wakacjach. Trochę zaczynałem się martwić.  Tym razem na pewno się uda!   | |
| 
|   | |
| CYTAT Tej ale dotacje KPO to podobno ludzie Kaczyńskiego rozdawali. W tym mąż Beaty Szydło.  CYTAT RARR podkreśliła, że wszystkie dofinansowania z KPO zostały zatwierdzone zgodnie z procedurami. Polityk PO z podkarpackiego sejmiku Krzysztof Kłak uważa, że za działania RARR odpowiadają współpracownicy marszałka Władysława Ortyla z PiS. Nadal kradną. Ludzi Kaczyńskiego trzeba odciąć od budżetu. Złodzieje z PiSu   socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny | |
| 
|   | |
|  Co ten pisior wyrabia?   | |
| 
|   | |
| 
      Oj niedobrze Panowie, to czubek góry lodowej pełnej ośmiorniczek.  Gdyby było inaczej nadzwyczajna kasta nie oddalałaby śledztwa do Brukseli, sami chcieliby się pławic w prostym wymierzaniu sprawiedliwości, praworządności tak jak ją Tankisty rozumieją.  Przesiewanie szlamu zajmie spokojnie ze dwa lata :-) znając zaprawione w bojach świeczkowych konstytutki  Zaczną od wszystkich grantów dla ludzi i rodzin nie związanych z Kompromitacją 13-go Grudnia  Byle dociągnąć do wyborów,,, jak zawsze  
 Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. | |
| 
|   | |
| 
      https://next.gazeta.pl/next/7,151003,32172896,tvp-pod-miliardowa-kreska-gdyby-nie-dotacje-nie-byloby-czego.html Kolejne pieniążki na dziecięcą onkologię od naszego ryżego pana premiera. Czy jakiś racjonalny masochista, otyły rowerzysta, już nie uśmiechnięty Jaca albo chociaż zdruzgotany batman może to potwierdzić?   | |
| 
                  Posty: 530 Dołączył: 8 Wrz 2009r. Skąd: Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
| CYTAT Tej ale dotacje KPO to podobno ludzie Kaczyńskiego rozdawali. W tym mąż Beaty Szydło.  HANS, nie będę pisał że jesteś idiotą bo twoje zachowanie jest celowe. Jesteś AGENTEM OBCEGO PAŃSTWA i za to dostajesz pieniądze. Szkoda mi tylko tych co dają się na to nabrać. No chociaż na początku sam dałem się podpuścić. Dopóki Tusk jest premierem jesteś bezpieczny ;) | |
| 
|   | |
| CYTAT CYTAT Tej ale dotacje KPO to podobno ludzie Kaczyńskiego rozdawali. W tym mąż Beaty Szydło.  HANS, nie będę pisał że jesteś idiotą bo twoje zachowanie jest celowe. Jesteś AGENTEM OBCEGO PAŃSTWA i za to dostajesz pieniądze. Szkoda mi tylko tych co dają się na to nabrać. No chociaż na początku sam dałem się podpuścić. Dopóki Tusk jest premierem jesteś bezpieczny ;) Nie ty przypadkiem narzekałeś na brak merytoryki i argumentacji u polityków? Zabawne bo oprócz próby obrażania mojej szlachetnej osoby nic w temacie nie wnoszisz. Prawda cię wyzwoli. Nie złodzieje z PISu.  Jestem dobrym szczerym i prawdomównym człowiekiem. Skoro jestem bezpieczny bo rządzi Donald Tusk chwała jemu.   socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny | |
| 
|   | |
| 
      Patrzcie jak się ubogacili na opalonej czyli taniej sile roboczej przedsiębiorcy na Zachodzie   Ewropejskie bezprawie rękoma elity globalistów ,,, Kiedy populacja ofiar to zrozumie, szczególnie młodzież ze może być normalnie a walka z przyrostem naturalnym ( ciecie kosztów życia bezdzietnością ) to nie przypadek, to klucz do szamba? https://youtube.com/shorts/GMaheftD4pk?si=8-VQfZrsAKPQZH0O Znowu próbują odpalić BLM w USA  https://www.youtube.com/watch?v=WCjJKKRHOu8 Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. | |
| 
                  Posty: 530 Dołączył: 8 Wrz 2009r. Skąd: Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
|  | |
| 
|   | |
|              Mocne bo prawdziwe. ***** globalistów. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. | |
| 
|   | |
|  Dalej liczą? Czy jakiś racjonalny masochista, otyły rowerzysta, już nie uśmiechnięty Jaca albo chociaż zdruzgotany batman może to zdementować?   | |
| 
                  Posty: 12979 Dołączył: 1 Lut 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
|   Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... | |